Buffet restaurant Drenthe


Welkom bij zalencentrum d’Aol Meul gelegen te Veenoord/Nieuw-Amsterdam. Dit is een gezellig dorp gelegen in Drenthe, vlakbij Emmen. Wij zijn niet alleen een zalencentrum, maar ook een buffet restaurant op afspraak en in groepsverband. Je kunt heerlijk bij ons eten, waar je keuze hebt uit een breed scala aan buffetten. Hier vind je alle buffetten inclusief de bijbehorende prijzen.

Lopend buffet onbeperkt eten

Een buffet bij d’Aol Meul betekent heerlijk en onbeperkt eten. Elk feest is anders en daarom hebben wij ook diverse soorten programma’s voor buffetten opgesteld. Zo heb je keuze uit:

  • Hapjes
  • Warm & koud buffet
  • Lunch of brunch
  • Stamppottenbuffet

Uiteraard kunnen er aanpassingen in een standaard buffet worden gemaakt. Zo kunnen al jouw wensen met ons besproken worden.

Complete avond met buffet arrangement

Bij een bruiloft of een thema-avond is het natuurlijk fijn als hier ook eten en drinken bij in zit. Een buffetarrangement is dan ideaal. Het aantal personen maakt bij d’Aol Meul niet uit. In onze zalen hebben we een capaciteit van 15 tot 400 personen.

Buffet prijs per persoon

De prijs per persoon kan je bij de programma’s zelf vinden. Deze prijzen zijn allemaal voor een 3 of 4-uur durend programma, tenzij anders vermeld. Als je een aanpassing of toevoeging in het buffet wilt, zal uiteraard de prijs per persoon veranderen. Neem daarvoor contact met ons op om jouw wensen voor het buffet te bespreken of uiteraard direct te boeken.

Neem contact op met d’Aol Meul >