Zalencentrum d’Aol Meul


Zalencentrum d’Aol Meul is gelegen in het tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Dit is gelegen tussen Emmen en Coevorden. Wij zitten 2 minuten rijden van de A37 af, een ideale uitvalsbasis.

Afhaal-plateservice

Wij hebben besloten om in deze roerige tijd niet stil te gaan zitten! Helaas is het niet mogelijk om bij ons te genieten van ons eten. Daarom komen wij met een passende oplossing: afhaal-plateservice.

De mogelijkheden zijn:

 • Varkenshaassaté € 10,00
 • Bal gehakt € 10,00
 • Kipfilet € 10,00
 • Kipsaté € 10,00
 • Schnitzel € 10,00
 • Zalmfilet met vissaus € 13,50
 • Kabeljauwfilet met vissaus € 12,50

Deze worden geserveerd met gebakken aardappelen, warme groente en rauwkost.

 • Bami schotel € 10,00

 Deze wordt geserveerd met kipsaté, gebakken ei, Aziatische groente en kroepoek.

 • Babi Panggang met bami, Aziatische groente en kroepoek € 10,00

Voor de kinderen hebben we het volgende: patat met kroket, frikadel of kipnuggets € 4,50 (incl. fritessaus en appelmoes).

Dit kan op donderdag/ vrijdag/ zaterdag/ zondag én 2e Pinksterdag tussen 16.30 - 20.00 uur. Bestelling alleen telefonisch 24/7 (0591-551500) of via pb (facebook) doorgeven. Graag met de pin betalen/contant ook mogelijk. Eventueel bezorgen in overleg. 

Bij afhalen graag 1,5 mtr. afstand/ max. 2 personen tegelijk binnen/ pinautomaat en deurklinken worden na elke bestelling schoongemaakt.

  

       

 

Sfeervol zalencentrum

In ons zalencentrum heb je keuze uit onze specialismes:

Geef je toch een feestje thuis of op een andere locatie? Kies dan uit onze andere specialismen buiten d’Aol Meul:

 • Catering
 • Verhuur van horecabenodigheden

Dus voor elke speciale gelegenheid kan je bij d’Aol Meul terecht. Daarnaast hebben wij ruime parkeergelegenheid en zijn onze zalen geschikt voor rolstoelen. Jouw vertier is ons plezier!

Feestzaal Emmen

Boek jouw thema-avond, jubileumbruiloft of vergadering bij één van onze zalen. Je hebt keuze uit twee feestzalen:

 1. Spiegelzaal. Onze vernieuwde spiegelzaal is uitermate geschikt voor groepen tussen de 15 en 35 personen. Deze feestzaal is gezellig en knus ingericht en heeft een echte café uitstraling.
 2. Grote zaal. Deze zaal heeft een zaalcapaciteit van 20 tot 400 personen. Deze zaal kan worden onderverdeeld in diverse gedeeltes. Zo kan een sfeervolle feestzaal voor zowel 20 personen én 100 personen worden ingericht. De zaal wordt aangepast naar jouw wensen.

Spiegelzaal: 

  

Grote Zaal:

  

De opties bij d’Aol Meul zijn eindeloos. Boek daarom vandaag nog jouw feestzaal in Emmen.                                                                                                                       

Heb je een feestje te vieren met daarbij veel of een aantal kinderen? Wij kunnen voor hen een springkussen, airhockeyspel en/of een voetbalspel neerzetten. Vraag ons naar de mogelijkheden en de prijzen.

  

Boek feestzaal voor jouw feest

Voor alle groepen hebben wij diverse programma’s samengesteld. Reserveren is mogelijk op elke dag van de week. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid van de door jouw gekozen datum via 0591-551500 of info@daolmeul.nl.

Informeren of reserveren >