Feestzaal voor verjaardag


Een verjaardag vieren, maar je eigen huis net even te klein? Vier dan jouw verjaardag bij ons in d’Aol Meul zoals jij dat wilt. Groot of klein, wij maken er samen met jou een leuk feestje van. Zo heb je keuze uit de kleine zaal (spiegelzaal), die geschikt is voor 15 tot 35 personen en de grote zaal die geschikt is voor 20 tot 400 personen. De zalen worden aangepast naar jouw wensen en je hebt diverse opties om er een top verjaardag van te maken.

Gezellig zalencentrum

De zaal kan zo ingedeeld worden zoals jullie dat willen. Kies voor:

  • Lange rijen of groepjes;
  • Half staan/half zitten of helemaal staan of zitten;
  • Witte en/of zwarte statafels;
  • Een wit strakke bar in de zaal.

Ook met de aankleding zijn er veel opties. Zo is de kleine zaal (spiegelzaal) al sfeervol ingedeeld, maar kan naar wens natuurlijk extra worden aangekleed. De grote zaal kunnen we aan beide kanten kleiner maken zodat je ook bijvoorbeeld met een groep van 50 personen een gezellige verjaardag kunt vieren. In overleg is er bij ons dus veel mogelijk.

Waar verjaardag vieren?

Dat doe je natuurlijk bij ons in d’Aol Meul in Veenoord/Nieuw-Amsterdam. De indeling van de middag of avond mag je zelf bepalen. Voor zowel volwassenen als voor kinderen hebben wij diverse soorten vermaak mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor één van onze thema-avonden en waan je in de Las Vegas-sferen. Voor kinderen kunnen wij een springkussen, airhockeyspel en/of voetbalspel in de zaal opzetten. Zo kunnen de volwassenen ook optimaal genieten.

Het beste aan je verjaardag vieren bij d’Aol Meul is dat wij ook het eten en drinken regelen. Neem je alleen onbeperkte drankjes en hapjes of wil je naast de drankjes uitgebreid eten met een heerlijk buffet? Kijk eens bij onze buffetten voor alle mogelijkheden.

Bekijk alle buffetten >

Feestzaal Emmen

Ben je nog niet overtuigd om jouw verjaardag in de leukste feestzaal in Emmen te vieren? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek, zodat je de zalen kunt bekijken en de sfeer kunt proeven.

Afspraak maken >