Catering op locatie


Geef jij een feestje thuis of bij jouw op het bedrijf? Wil je graag eten erbij hebben, maar niet zelf hoeven koken? Haal dan d’Aol Meul in huis/bedrijf voor de catering. Want wij kunnen niet alleen bij ons in d’Aol Meul catering verzorgen tijdens bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook bij jouw thuis of bij jouw op het bedrijf. De mogelijkheden in buffetten kunt u vinden onder de link "programma's/prijslijst" en dan programma 13 (buffetten op locatie).

Catering op maat

Als je de catering bij d’Aol Meul bestelt, heb je een uitgebreid aanbod en zijn er veel mogelijkheden. Van hapjes, warme en koude buffetten tot geheel verzorgde feesten met eten, drinken, materiaal en bediening. Dat noemen wij catering op maat. Uiteraard hebben wij ook onze standaard buffetten waar eventueel aanpassingen in gemaakt kunnen worden.

Bekijk alle buffetten >

Zakelijke lunch of diner

Met onze zakelijke catering krijg je een heerlijk warm en koud buffet of stamppottenbuffet voor collega’s, werknemers en/of klanten. Ideaal voor een bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een catering voor de opening van een pand, een jubileumcatering voor het 12,5 jarig bestaan van het bedrijf, eindejaarsafsluiting, afscheid van een collega of een bijeenkomst met klanten. Wij kunnen de complete catering verzorgen: van servetten, bordjes en bestek tot de aankleding en de bediening. 

Catering voor feest   

Of je nu een catering voor een verjaardag wilt of een catering voor een bruiloft wilt, het is bij d’Aol Meul mogelijk. Met onze diverse soorten buffetten hebben wij een ruim catering aanbod. Ga bijvoorbeeld voor een stamppotbuffet of een warm buffet met schnitzels. Zo heb je een heerlijke catering bij jouw thuis of op een speciale locatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om je bruiloft of jubileumbruiloft bij ons in één van onze feestzalen te vieren. Alles op één locatie zonder omkijken.

Bestel catering Emmen

Ook op zoek naar een overheerlijke catering in de regio Emmen? Bestel dan eenvoudig een catering via ons contactformulier of geef je bestelling telefonisch door. Geef jouw wensen aan en wij maken een vrijblijvende offerte voor je klaar.

 Vraag offerte aan >