Thema avond


Iets te vieren en een super leuke middag of avond beleven? Kom dan naar d’Aol Meul in Veenoord/Nieuw-Amsterdam en boek één van onze thema avonden. Waan je voor even in een andere wereld en maak een keuze uit de volgende feestavond arrangementen:

  • Las Vegas thema avond
  • Quiz avond
  • Feestavond personeel

De kosten voor vermaak van elk thema avond zit niet bij de p.p. prijs inbegrepen en zijn afhankelijk van het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen.

Las Vegas thema avond

Waan je in de sfeer van het casino en speel samen met je gasten de vermaak spellen Roulette en Black Jack. Onze croupiers begeleiden alle spellen, maar er wordt uiteraard niet met echt geld gespeeld. De sfeer is ontspannen en ongedwongen, maar ook spannend! Waag jij een gokje om zo €1.000.000,- te winnen? Geniet van een drankje en het eten dat je hebt gekozen uit onze buffetten.

 

 

 

Quiz avond

Neem het tijdens de party quiz op tegen je familie, vrienden of collega’s. De teams worden door ons samengesteld en probeer samen met je team zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Wie na de 6 rondes van 10 vragen per ronde én de 2 fotorondes de meeste vragen goed heeft beantwoord, wint de quiz avond.

De vragen zijn heel divers: over muziek, films, TV, algemeen, geschiedenis, sport en eten & drinken. Ook kunnen we voor jullie gezelschap een quiz op maat maken met persoonlijke vragen. Wij zorgen uiteraard voor de achtergrond muziek en zijn er diverse eet- en drinkmogelijkheden.

Personeelsfeest Drenthe

Bovenstaande thema avonden kunnen ook worden geboekt als personeelsfeest. d’Aol Meul in Veenoord/Nieuw-Amsterdam heeft een ideale locatie in Drenthe waar je kunt kiezen uit diverse mooie zalen. Een bedrijf van 15 man personeel kan bij ons terecht, maar ook een groot bedrijf van 400 man personeel.

Thema avond met eten

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke thema avond bij jouw feest past. Bij ons ga je voor een compleet verzorgde thema avond met eten.

Contact opnemen >