Vergaderruimte te huur


Onze zalen zijn niet alleen geschikt voor feesten, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt al een vergaderruimte boeken vanaf 10 personen tot plusminus 300 personen. Wij hebben diverse vergaderruimtes te huur en er zijn veel zaalopstellingen mogelijk. Ideaal voor een presentatie, vergadering, training of zakelijk evenement.

Gezellige of zakelijke vergaderzaal

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij een vergaderzaal een gezellige of zakelijke sfeer kunnen geven. Met diverse soorten zaalopstellingen kan je alle kanten op.

Geeft u een presentatie voor 300 personen? Ga dan voor zakelijke rijen tafels met luxe stoelen. Heeft u een interactieve vergadering? Kies dan voor een gezellige vierkante opstelling met voldoende werkruimte voor de deelnemers. De tafels kunnen naar wens op verschillende manieren worden opgemaakt om een bepaalde sfeer te creëren. Zie de afbeeldingen voor een impressie.

Faciliteiten vergaderzaal

Bij een vergadering horen een aantal technische faciliteiten. d’Aol Meul kan in alle technische faciliteiten voorzien, zoals:

  • Geluidsinstallatie
  • Beamer
  • Scherm
  • WiFi
  • Flip-over
  • TV

Heeft u speciale facilitaire wensen? Geef ze aan in de offerte en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Naast deze technische onderdelen hebben wij ook een ruime parkeergelegenheid. Voor grote vergaderingen of presentaties zijn er dus voldoende parkeerplaatsen voor alle gasten.

Eten en drinken tijdens vergadering

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden voor eten en drinken tijdens de vergadering. Is de vergadering einde van de middag of in de avond? Dan is het fijn als er een buffet klaar staat. Uiteraard zijn er voor rond de middag ook veel mogelijkheden in een lunchbuffet/brunch met bijvoorbeeld allerlei soorten brood, soep, beleg en wat warms. Kies uit ons uitgebreide aanbod warme en/of koude hapjes en buffetten, zodat uw gasten een goede vergadering kunnen hebben.

Bekijk alle buffetten >

Vergaderruimte reserveren

De mogelijkheden bij d’Aol Meul in Veenoord/Nieuw-Amsterdam (Emmen) voor een vergaderruimte zijn oneindig. Reserveer daarom vandaag nog een vergaderzaal. Geef uw wensen aan ons door via info@daolmeul.nl en wij maken vrijblijvend een offerte voor uw bedrijf klaar.

Offerte vergaderruimte aanvragen >